E: info@sopack.cz T: +420 602 285 903                                                                                                                                                                                                                                   ENG | CZE | SK | PL | DE | FR | HU | DK | ITA

Dataloger na měření teploty

Sopack nabízí datalogery na meření teploty/vlhkosti/otřesů na paletě či v kontejneru

Společnost Sopack s.r.o. nabízí měření teploty na paletách, či v kontejnerech

TempU 04 Multi Use USB Temperature Data Logger je dokonalým nástrojem pro monitorování teplotního řetězce a dokumentaci teplotních podmínek pomocí automaticky generovaných souborů PDF a CSV. Tento Data Logger TempU 04 má velmi jednoduché používání. Vše jednoduše nastavíte pomocí dvou tlačítek a report z měřené teploty se automaticky vygeneruje při vložení datalogeru do USB portu Vašeho počítače. 

Druhy datalogerů

TEMPU 04 - měření teploty

Funkce Datalogeru TEMPU 04

Víceúčelové měření a záznam teploty a vlhkosti
Statistiky dostupné na LCD obrazovce
K exportu dat není potřeba žádný software
Automatické generování souborů PDF a CSV
Předprogramovatelný software
Určeno pro logistické sledování teploty
Určeno pro sledování teploty potravin
Využívá technologii bezdrátového sledování teploty

Doporučení pro využívání datalogerů

V dnešním světě začínají být data a informace to nejcenější co je. Měření teploty, vlhkosti při transportu Vašeho zboží Vám může dát klíčový obrázek pro vylepšíní balení, zefektivnění balení a zároveň i najít cestu jak ušetřit finanční náklady na balení. 

Ing. Karel Sodomka

Ing. Karel Sodomka

Jednatel společnosti
E: karel.sodomka@sopack.cz
T: +420 602 285 903

Kde lze dataloger použít

Víceúčelový USB Temperature Data Logger TempU 04 je dokonalým nástrojem pro monitorování transportního řetězce a dokumentaci teplotních podmínek, které jsou kritické a to: v laboratořích, farmaceutických, lékařských, skladovacích, mrazírenských, chladících, přepravních kontejnerech, skladech, monitorování životního prostředí a skladování potravin.