Fixace zboží, paletové řešení, protiskluz | Sopack s.r.o.

Nejlehčí plastová paleta I SOPACK s.r.o.

Společnost SOPACK s.r.o. se vždy snaží nalézt optimální paletové řešení pro každou společnost. Nabízíme celou škálu palet od papírových palet, eko-palet z dřevovlákna, plastových palet až po manipulaci bez palet 🙂

Plastové palety

I když to na první pohled nevypadá, i výběr vhodné plastové palety není úplně jednoduchý. Samozřejmostí je zvolit správný rozměr.

Společnost Sopack nabízí tyto rozměry plastových palet:

Standardní:

Atypické:

Poté co máme vybrán rozměr je důležité zvolit nosnost palety, zda se bude zakládat do regálového systému, zda se jedná o paletu exportní, či jí budeme několikrát dokola využívat v naší společnosti.

Níže se zaměříme již na nejlehčí exportní plastovou paletu rozměru 120x80cm

Plastová paleta na obrázku je rozměru euro palety tudíž 120x80cm. Jedná se o nejlehčí exportní paletu tohoto rozměru, protože její hmotnost je pouhých 4,6kg.

Lehká exportní plastová paleta 120x80cm

Tato lehká plastová paleta dokáže při svých pouhých 4,6 kg hmotnosti nést náklad o hmotnosti 1 000kg pro dynamické zatížení. Při statickém zatížení je její nosnost dvojnásobná.

Z názvu palety Exportní je patrné, že je využívána především pro export zboží a výhodou je, že se na ni nevztahují žádná exportní omezení jako je např. ISPM 15.

Tuto exportní plastovou paletu vyrábíme v černé barvě o rozměrech 1200 x 800 x 140mm s volbou ochranných hran, či bez ochranných hran.

Pokud máte zájem o cenovou nabídku, nebo test této lehké exportní palety, neváhejte nás kontaktovat na info@sopack.cz

Rádi Vám sdělíme více informací.

Další typy plastových palet a více informací naleznete na https://www.slipsheet.cz/plastove-palety-sopack/